Emlékszem, hogy már nagyon kis gyerekként is imádtam rajzolni. A nagyszüleimmel minden nyáron elmentünk valahova nyaralni. Nyaraláskor pedig sokszor vettek nekem egy kis füzetet, amibe tudtam rajzolni. Nagyon szeretek történeteket kitalálni és akkoriban a legáltalánosabb tartalom, amit fogyasztottam, a képregény volt. Ezért persze én is elkezdtem a saját kis kezdetleges képregényeimet rajzolgatni. Hihetetlen nagy élmény volt a lakókocsi előtt megalkotni a saját világaimat.

A jövő azonban sajnos a szomorú felismerést hozta, hogy nem igazán tudok rajzolni. Írni továbbra is szerettem, és éreztem, hogy ehhez van valamennyi tehetségem is. A rajz azonban mindig egy olyan terület maradt, amit távolról tudtam csak csodálni. Ettől függetlenül nem vagyok szomorú miatta, inkább csak nagyszerű érzés, mikor egy barátomnak a rajzait nézhetem. Az egyik barátom még illusztrálta is az egyik régi novellámat.

Van azonban pár olyan dolog az életben, amihez szerencsére nem kell tehetség, csupán szakértelem. Én ezt a szakértelmet találtam meg a Topcégalapítás nevű oldalnál, mikor az interneten a székhelyszolgáltatás feltételei után kutattam. Frissen jött az ötlet, hogy céget akarok alapítani, ehhez pedig feltétlenül szükséges az, hogy legyen egy székhelyem. Az egyik ismerősöm ajánlotta nekem, hogy nézzem meg a Topcégalapítás oldalát. Mivel már évek óta benne van az üzleti életben, ezért bíztam a szavában, és mikor még csak beléptem a Topcégalapítás oldalára, már akkor éreztem, hogy jó helyre kerültem.

Ez a gyönyörű színeknek tudható be és annak, hogy rögtön az Országház fogadott. Elképzeltem, hogy milyen csodás lenne, ha a cégem székhelyéről valóban ez a látvány fogadna. Nem is vesztegettem túl sok időt a főoldalon, megnéztem, hogy náluk mikhez vannak kötve a székhelyszolgáltatás feltételei. Ahhoz, hogy a székhelyszolgáltatással kapcsolatos menüpontot elérjem, nem kellett mást tennem, mint a felső menüből kiválasztanom a hozzá tartozó gombot. Hihetetlen, hogy csupán ennyi volt az egész. Ebből is látszik, hogy a Topcégalapítás számára valóban mi vagyunk az elsők.

A székhelyszolgáltatás feltételei pedig nem voltak elrejtve előlünk. Mindent tisztán elmagyaráztak. És ezután sem kellett meggondolnom magamat. Tehát, a székhelyszolgáltatás náluk több helyszínen is elérhető. Ezek közül kettő Budapesten található, a harmadik pedig Újlengyelben. Utóbbi kicsit furcsán hangozhat azoknak, akik nem annyira jártasak a céges világban. Őszintén bevallom, én is felhúztam a szemöldökömet. Viszont kiderült, hogy Újlengyelben a cégünk különböző adókedvezményeket vehet igénybe, ami ideálissá teszi ezt a helyet a kezdő és a már régóta üzletelő vállalkozók körében.

Nekem azonban fontosabb volt, hogy a cégem székhelyét könnyen meg tudjam majd közelíteni. Ezért az egyik budapesti székhelyre esett a választásom. A székhelyszolgáltatás feltételei között persze az is benne volt, hogy milyen díj ellenében vállalják. Ez azonban egyáltalán nem volt sok, főleg, ha végigvesszük, hogy mennyire precíz és vevőközpontú szolgáltatást nyújtanak számunkra. Nem is kellett ennél több ahhoz, hogy tárcsázzam a számukat.

Ha valaki egyébként a kommunikációnak más módjait preferálja, akkor nyugodtan van lehetőségünk e-mailt is írni. Én viszont úgy gondolom, hogy a telefon a lehető leggyorsabb megoldás, különösen ennél a cégnél, mivel itt szinte azonnal felveszik a telefont. Röviden ismertettem a helyzetemet és az igényeimet és nagyon rövid idő alatt meg tudtunk egyezni egy olyan ajánlatban, ami mindkettőnk számára megfelelő volt. A székhelyszolgáltatás többi része pedig hasonlóan simán ment.