Már kiskoromban is igen jól tudtam rajzolni, csak utána ez valahogy elfelejtődött. Nemrég azonban megláttam a neten egy hirdetést, hogy indul a városomban jobb agyféltekés rajztanfolyam, szóval jelentkeztem rá. Reméltem előhozzák a már megkopott rajztudásomat. Szerettem volna egy új hobbit a motorozás mellé.

A tanfolyam helyszíne előtt leparkolva – természetesen motorral mentem – megláttam egy másik motort is, ami nagyon bejött, egy igazi kolosszus volt és reménykedtem, hogy a gazdája szintén a rajztanfolyamra érkezett. Mikor beléptem a terembe, észrevettem egy úriembert motoros kabátban. Egyből tudtam, hogy csakis az övé lehet az utcán az a motor. Volt még mellette egy hely, ezért odaültem hozzá és szóba elegyedtem vele. Kiderült, hogy az övé a motor és amíg nem érkezett meg az oktató, addig a motorokról beszélgettünk.

Az óra nagyon érdekes volt, elterveztem, hogy továbbra is járni fogok. A motoros srácról kiderült, hogy Lacinak hívják és mivel tökre bejött a dzsekije, megkérdeztem tőle az óra végén, hogy hol vette. A Sixgear-t említette, amiről eddig még sosem hallottam, de eldöntöttem, hogy majd otthon felkeresem az oldalt. Aznap este vacsora közben el is kezdtem böngészgetni a neten. A Sixgear oldalán jobbnál jobb motoros cuccokra bukkantam, nem is tudtam hirtelen, merre induljak el. Volt ott dzsekitől kezdve nadrágon át mindenféle kesztyűk és egyéb hasznos kiegészítők. Aztán szembe jött velem az a motoros kabát, amit Laci viselt az órán. Azonnal lecsaptam rá, szerencsére volt az én méretemben. A Sixgear a shox.hu oldalára irányított át, ott tudtam megrendelni a terméket. Több átvételi mód közül is választhattam, én inkább házhoz kértem az üzletben való átvétel helyett, így találtam kényelmesnek. A fizetési módoknál kicsit elidőztem, mivel olyan helyről készültem rendelni, ahonnan még nem vásároltam semmit. Végül mégis az online fizetést választottam, Laci csak nem ajánlotta volna a SixGear-t, ha átvernék az embereket. Mikor kifizettem a terméket és megtörtént a rendelésem leadása, nem volt más dolgom, mint várni, hogy megérkezzenek a menő új dzsekim.

Nem sok nap telt bele és csengetett is a futár. Hamar megérkezett a csomag, sérülésmentes állapotban, számlát, mindent megkaptam hozzá egyben. Elismerésem ennek az oldalnak, igazán megbízhatóak és minőségi szolgáltatást nyújtanak.

A következő rajzórára már az új kabátomban mentem. A kapunál összetalálkoztam Lacival és összenevettünk, mikor észrevette, hogy ugyanolyan kabátot viselünk. “Látom bejött a Sixgear.” – mondta. “De még mennyire.” – válaszoltam és elindultunk együtt a tanfolyamra.