Múlt héten fel kellett mennem Budapestre munka ügyben. Igazából örültem is neki, mert találtam az internetet böngészve egy nagyon jó boltot, amit mindenképpen meg szerettem volna nézni.biker-1030291_640

Reméltem, hogy a munka megbeszélés nem fog elhúzódni. Igaz, hogy még azt is kitalálták, hogy mi lenne, ha utána lenne egy ilyen meeting szerű, de mivel sokan voltunk vidékről, így letettek róla, mert senki nem akart estig maradni. Igazából nem is értettem, mert akkor miért nem hívtak minket oda reggel 8 órára, akkor belefért volna. Így is délután 2 körül végeztünk, és utána tudtam csak a dolgomra menni.

Mondtam is magamban, hogy nem érdekel, hogy mikor végzünk, de ha nyitva lesz a motorosbolt budapesten, akkor én mindenképp be fogok menni. Hogy miért akartam ennyire odamenni?

Az ajándék

Az én drága kis párommal jövő héten leszünk 1 éves házasok. Ő azt gondolja, hogy én mindig mindent elfelejtek, pedig ez nem is így van. Na de a lényeg, hogy szeretnék venni neki egy tűzpiros bukósisakot ajándékba. Mivel elég ritka, remélem, hogy nekik lesz, hiszen láttam az interneten, hogy elég nagy a bolt, és talán lesz azonnal raktáron.

Remélem, hogy örülni fog majd az ajándékának. Persze, ha már úgy is rám ragasztotta ezt a bélyeget, akkor úgy fogok csinálni, mint aki elfelejtette…