Az a típus vagyok, aki szerintem egész életében keresni fogja önmagát. Sose tudok egy dologgal foglalkozni, mindig jön valami új, valami érdekese, amihez ismételten érteni akarok. Ilyen volt, amikor bicikliztem, vagy elkezdtem szabadon futni, idegen szóval parkourozni. De lovagoltam is, íjászkodtam, vívtam, boxoltam, zenéltem, sőt autószereléssel is foglalkoztam. Ezek természetes úgy, hogy a szükséges alapfelszerelést mindig beszereztem. Rettentő költségekbe vertem volna magam, ha nem ismerem meg 2015-ben indult nextapro.hu méltán híres honlapját. Ez egy olyan apróhirdetésekkel foglalkozó weblap, ahol nagyon sok dolgot megtaláltam, sőt, mindent megtaláltam, amit a hobbik megkívántak. Gondolom, azért ilyen szuper ez az oldal, mert ingyenesen lehet feltenni rájuk az aprókat. Én még nem találkoztam inaktív hirdetéssel és olyannal se, ami kamu lenne és csak egy szolgáltatásra, vagy magára az oldalra gyűjtené a kattintásokat. Egyszóval egy kellemes csalódás volt, amikor elkezdtem használni ezt a fantasztikus szegmensét az internetnek.

A legújabb dilim a jobb agyféltekés rajzolás, ezért rengeteg ceruzát, főleg grafitot, de rengeteg színest is beszereztem. Ezek mellett festékeket, ecseteket, pasztellkrétát, sőt zsírkrétát is! Egyszóval minden olyan kelléket, amivel meg tudom valósítani az agyam jobb oldali képeit. Ezek beszerzésében is nagy segítséget nyújtott a nextapro.hu, hiszen a remek keresője segítségével, a megyémen belül tudtam keresgélni, ami jóval megkönnyítette a dolgom, hiszen a környék ajánlatait tárta elém és nem kellett több kilométert utaznom, vagy borsos szállítási költséget fizetnem. Hamar összerendeltem a dolgokat és már bele is vetettem az új elfoglaltságomba magam.

Nem vagyok túl jó rajzoló, de reméltem jobban fog menni, ha elsajátítom a jobb agyféltekés technikát. Sajnos csalódnom kellett, mert így se lettem jobb. Talán ezt a tevékenységemet hagytam abba a leggyorsabban. Nem szeretem erőltetni ami nem megy, ez pedig teljes kudarc volt.

Ilyenkor általában kétségbe esik az ember, hogy ha már pénzt adott érte, csak kéne folytatni, hogy ne vesszen kárba az a sok minden, amit bevásárolt erre a célra. Én persze nem aggódtam, hiszen az ingyenes hirdetés feladás, amit az oldal lehetővé tesz nekem, hamar biztosítja azt számomra, hogy a kellékek egy új gazdára találjanak, akiknél jobb kezekben lesz! Így is történt. Miután feladtam a feleslegessé vált rajzeszközöket 2 héten belül, minden talált gazdát. Tudtam, hogy így lesz, hiszen nem most kezdtem el használni ezt az oldalt.

Alig adtam túl a dolgokon, már is eszembe jutott egy új tevékenység, amibe bele kéne vágni! Ez nem más volt, mint a forgatókönyv írás. Persze ezt is stílusosan akartam csinálni, így elővettem kedvenc aprós oldalamat és már kerestem is egy írógépet, tehát kezdődik minden előröl.

Szerencse, hogy létezik ez az oldal, különben nem lenne lehetőségem ennyi mindent kipróbálni!