Tegnap elindultam a szokásos szerdai rajzórámra. Nagyon szeretek járni, mert elképesztő sokat fejlődtem, nem csak a rajzolásban, de türelemben és látásmódban is. Például sokkal jobban odafigyelek a részletekre, mint eddig. Például eddig sosem figyeltem, hogy út közben mivel találkozom, milyen emberek jönnek szembe, vagy, hogy például mik vannak a környéken.

Ma út közben észrevettem, hogy van egy fogászati klinika. A fogorvos az, amire az ember mindig talál kifogást, hogy miért nem megy el. Én például már nagyon régen nem voltam, pedig igen csak szükségem lenne rá. A rengeteg fogászat Budapesten mind olyan rideg és mikor az ember azokra a hangokra gondol, amik a rendelőből kiszűrődnek beavatkozás közben, összeszorul a gyomra.

Én sem vagyok ezzel másképpen, és emiatt nem igazán járok, pedig van legalább 3-4 lyukas fogam és szerintem elég komoly fogkövem is.

Mivel kívülről szimpatikusnak tűnt ez a klinika, rákerestem a neten, hogy mit lehet róluk tudni. Online is nagyon szimpatikusnak tűnt a hozzáállás, egy csomó hasznos dolgot olvastam az oldalukon, ráadásul nagyon profinak tűnik az egész. Ahogy olvasgattam, nem kapott el a rosszullét, ezt már pozitív jelnek vettem. Észre vettem, hogy fent vannak a szolgáltatások árai is a Weboldalon, így végignézhettem és ki is számolhattam, mennyibe fog kerülni, ha megcsináltatom a fogsorom. Nem mondom, nem kis összeg jött ki a végére, pedig itt a szolgáltatások egyáltalán nem drágák. Persze, ha lett volna eszem és nem hanyagolom el a dentál higiéniámat kamasz koromban, majd fektettem volna hangsúlyt arra is, hogy folyamatosan járjak kontrolokra, ez elkerülhető lett volna. De ezen már kár keseregni, ez már így lett.

Ami még nagyon tetszett az oldalon, hogy online be lehet jelentkezni, nem kell órákig várni, míg valaki felveszi a telefont. Hirtelen felindulásból le is adtam egy időpont kérést, nehogy aztán a végén még meggondoljam magam.

Ahogy elnézegettem, elég komplexek a szolgáltatások, ha ez beválik, akkor sokkal gyakrabban fogok törődni ezzel a területtel.

És természetesen, ha megvannak a tapasztalataim, be fogok azokról is számolni nektek.