Évekkel ezelőtt kezdődött el az érdeklődésem a jobb agyféltekés rajzolás, illetve tanulás iránt. Utána jártam ennek a témának, amennyire az csak lehetséges volt. Bármilyen ehhez köthető irodalmat, amivel találkoztam, azt elolvastam.

Elsősorban a rajzolásban akartam hasznosítani az így megszerzett tudást. Régebben sem voltam ügyetlen, azonban mióta elkezdtem alkalmazni a jobb agyféltekés rajzolást, egészen új és hihetetlen szintekre jutottam a rajztehetségemet illetően. Persze művésznek azért nem nevezném magam, hiszen ez a szisztéma elsősorban a realisztikus rajzolás képességének a fejlesztését célozza meg, de számomra ez elég is. Nem vágytam soha arra, hogy művészi szintre vigyem a rajztehetségemet. Nekem az is bőven elég, ha a saját rajzaimmal díszíthetem a lakásom falait.

Úgy döntöttem, hogy elkezdek jobb agyféltekés rajztanfolyamokat tartani. Ki is béreltem egy termet egy napra, de pont akkor és ott csőtörés történt. Nagyon kellemetlenül érintett ez az egész, de a tulajdonos megnyugtatott, hogy a problémát olyan gyorsan orvosolni fogja, amennyire csak lehetséges.

Az ígérete nem is volt alaptalan, hiszen a Víz Gáz Fűtés Szerelő 24 csapatát hívta fel, hogy szüntessék meg a bajt. Róluk már én is sok jót hallottam egy ismerősömtől, aki szintén igénybe vette már a szolgáltatásukat.

Mint az a nevük is mutatja, ők a nap 24 órájában is elérhetőek, köszönhetően a folyamatos ügyeletüknek. Amennyiben olyan gond lépett fel a lakásban, ami nem tűr halasztást, akkor akár egy vagy két óra alatt is kiérkeznek a megadott címre. Már a telefonon keresztül is nagyon segítőkészek és egyből feltérképezik az adott problémát az ügyfeleknek feltett kérdéseiken keresztül. A telefonos információcserét különösen fontosnak tekintik, hiszen így minimalizálni lehet a várható javítási időt és a kiszállások számát is. Persze a kérdések feltevésénél arra mindig nagyon ügyelnek, hogy arra olyanok is könnyedén tudjanak válaszolni, akik nem szakmabeliek.

A Víz Gáz Fűtés Szerelő 24 egy igazán profi módon felépített weboldallal rendelkezik. A weblap tükrözi azt az elhivatottságot és szakmai hozzáértést, amivel ők rendelkeznek. A komoly szaktudásra szükség van is van, hiszen a víz-, gáz- és fűtésszerelésnek rendkívül sok ága rendelkezik, melyek mindegyikéhez külön szakmai specializációk szükségesek. Ez a cég valamennyi szükséges szakemberrel rendelkezik, akik éveken át tanulták a szakmájukat és több éves tapasztalattal is rendelkeznek.

Ráadásul ezek a dolgozók a legfejlettebb eszközökkel felszerelve érkeznek ki a kuncsaftokhoz. Az egyik ilyen egy száloptikás berendezés, aminek a segítségével vizuális rálátást nyer a szerelő a csőrendszerre, a fal vagy padlózat megbontása nélkül. Ez meggyorsítja a munkafolyamatot, de a költséget és a keletkező törmeléket is nagyban csökkenti.

A Víz Gáz Fűtés Szerelő 24 annyira jó munkát végzett a teremben, amit kibéreltem, hogy úgy döntöttem, én is felveszem velük a kapcsolatot. Egy ideje már szeretném modernizálni a házunk esővíz-elvezető csatornáját. Ennek a szerelő csapatnak többek között ez is megtalálható a rengeteg szolgáltatása között, így evidensnek éreztem azt, hogy ezt rájuk bízzam. Az általuk kiépített elvezető csatorna segítségével sokkal hatékonyabbá vált az esővíz összegyűjtése, és annak a központi csatornába történő eljuttatása.

Bárkinek merem javasolni, hogy nyugodtan keresse fel őket a weboldalukon, vagy a telefonszámukon keresztül, ha valamilyen gond adódik a lakásában. Ők annyi mindennel foglalkoznak, hogy jó eséllyel meg fogják találni a megoldást. A szolgáltatások teljes listáját megtalálhatjuk a weblapjukon.