Egy kis olvasás, és a bukósisak teszt

Hétvégén végre volt egy kis idő magunkra is, és hogy annak éljünk amit szeretünk csinálni. Hogy mi az, amit mi a legjobban szeretünk? Szerintem a világon az egyik legjobb elfoglaltság a napozás. Szerencsére a párom is szereti a napot így nem kell hogy külön elfoglaltságot jelentsen.

A pihenésboat-207129_640

Az elmúlt időszak nem szólt sok pihenésről, hiszen a hétvégeken is munka volt. Ha én otthon voltam véletlenül egy fél napot, akkor Peti nem volt. Persze mire is elég a heti munka után a fél nap? Főzni, mosni, és persze gyorsan kitakarítani. Neked van időd a hétvégén magadra, és hogy pihenj? Persze minden teendő megvár, de már vártam, hogy pihenjünk, na meg persze a jó időt is.

Az időjárási viszonyok nem éppen nekünk kedveztek az elmúlt időszakban, hiszen annyi eső esett, mint mostanában még nem. Persze a kertnek nagyon jót tett, mert minden életre kelt, és kinyílta a virágok is, de ezzel együtt a gaz is, és a fűnyírási feladatok is előtérbe kerültek. Mivel nem egy kicsi földről van szó, a fű vágása is egy fél napos mutatvány legalább. Te szoktál füvet vágni?

A hétvége tervei

Már jó ideje megfogadtam, hogy semmit sem tervezek előre, majd lesz valahogy. Hogy miért? Mert amikor előre beterveztünk valamit biztos volt hogy közbejön egy másik teendő, és annyi a pihenésnek. Miután az elmúlt hétvégére csodás időt javasoltak, így reméltem, hogy lesz lehetőség végre élvezni a napot is. Igen szerencsés bőröm van, hiszen én nem égek le sokakkal ellentétben, mert a bőröm barnul nem pedig ég. Így kint lehetek bármennyit a napon.

A hétvége végre pihenéssel telt Nem csináltam semmi olyat amit muszáj volt, semmi kényszert. Napoztunk, újságot olvastunk, közben találtam egy bukósisak tesztet is. Remélem, hogy hamarosan sikerült majd egy hasonló hétvégét szervezni, mert nagyon jót tett.