Kedves párom beíratott egy jobb agyféltekés rajztanfolyamra születésnapom alkalmából. Egyrészt örültem neki, mert híresen rosszul tudok rajzolni, és szerettem volna fejleszteni ezt a képességem, másrészt nem örültem neki, mert a fakezűségemről nem akartam vadidegeneket is tájékoztatni.

Végül elérkezett a tanfolyam első napja. Óriási élmény volt! Hihetetlenül jó hangulatban telt el az idő, és már az első alkalommal alkotgattunk valami egészen felismerhetőt. Senki nem szólt meg, és az elején minden jobbkezesnek idegen volt az ügyetlenebbik kézzel való munka, így nem tűntem ki. Ez a vidámság kitartott egészen a tanfolyam végéig, és pár értékes barátra is szert tettem. Mindezek mellett az önbizalmam is nőtt, már nem rándul görcsbe a gyomrom, mikor rajzolni kell valamit.

A havi jó cselekedetem is megvolt, hála a szakkörnek. Ott ismerkedtem meg egy hölggyel, aki nem tudta, milyen biztosítást válasszon a lakáshiteléhez. Mivel én elég tájékozott vagyok jelenleg a témában, köszönhetően a rengeteg utánajárásnak, mikor nekünk kellett nemrég biztosítót választani, ajánlottam neki egy több, mint 20 éve stabilan működő céget. Természetesen azt, amelyiknél mi is vagyunk a párommal.

Mivel rájöttem, hogy több embert érdekel, melyik a legjobb lakásbiztosítás 2020 -ban, ezért írok róla egy kicsit. Azt kell leszögezni, hogy a legjobb mindenkinek más. Nem létezik olyan univerzális csoda-szerződés, amely mindenki számára megfelel. Viszont azt, hogy Neked melyik felel meg a legjobban, már egyszerű megtalálni.

A Pannonsafe fennállása óta rengeteg partnerrel tudott szerződést kötni, így nem csak a saját termékei közül tud neked válogatni, hanem a partnerei szolgáltatásait is átböngészik. Te a végére garantáltan a neked leginkább megfelelő lehetőségek közül fogsz választani. És ez még nem minden, ezeket ugyanis a kiegészítő biztosítások segítségével még személyre szabottabbá tudod tenni.

Az oldalon található egy online kalkulátor, melynek segítségével ki lehet számítani, hogy körülbelül milyen költségekre számíthatsz. A szakértők segítenek a pontos, helyes biztosítási összeg meghatározásában. Fontos, hogy a helyrehozatal költsége számít az ingatlan értékénél, és nem az, hogy mennyiért lehetne eladni.

Az online kalkulátor arra is jó, hogy a már meglévő biztosításunkat felbontsa nekünk a régi biztosítónkkal, hogy nekünk erre már ne legyen gondunk, így időt és energiát spórolhatunk meg.

Az országból bárki igénybe veheti a vállalat szolgáltatásait, ráadásul rengetek termékük van. Nem csak biztosításokkal, hanem hitelekkel, és mindenféle pénzzel kapcsolatos ügylettel foglalkoznak, mint például a takarékpénztár.

Az általuk üzemelt blog pedig felettébb informatív, azt is lehet olvasgatni, míg várjuk a buszt.

Még be sem fejeztem a regélést a cégről, a hölgy már ennyi információért is hálálkodott. Remélem, Neked is tudtam segíteni, ha aktuális ez a téma!