Mindig is izgatta a fantáziámat, hogy milyen lehet egy jobb agyféltekés rajztanfolyam. Végül az unokatesóimmal elmentünk egyre, hogy kipróbáljuk mire vagyunk képesek ezzel a technikával. Egy nagyon kis kellemes környezetben zajlott a rajtanfolyam, amiknek a csúcsa a Gamer szék vásárlás – BestMarkt oldalról vásárolt székek voltak.

Én már korábban is ültem gamer székben, így nagyon megörültem, amikor megláttam, hogy ilyenben fogunk ülni egész nap. Nagyon kényelmes volt, így a teljesítményünkhöz szerintem a kényelem érzet abszolút hozzájárult. Az unokatestvéremék sokkal nagyobb rajzosok nálam, sokkal több időt töltenek rajzolással. Nekik is nagyon tetszettek a Gamer szék vásárlás – BestMarkt székei. Ők voltak azok, akik megkérdezték, hogy honnan vásárolták a székeket. Így ismertük meg a BestMarkt oldalát.

Mivel komolyabban foglalkoznak az unokatesóim a rajzolással, így ők is eldöntötték, hogy nekik kellenek ezek a székek. Otthon ellátogattunk a BestMarkt oldalára azon belül is persze a Gamer szék vásárlás – BestMarkt -ra , hogy szétnézzünk, és felmérjük a lehetőségeket. Az oldalon a legnagyobb márkák színes választéka található meg.

A gamer székeket alapvetően arra találták ki, hogy a videojátékozás közben garantálva legyen a kényelem és persze a helyes testtartás. Azonban egy idő után az emberek rájöttek, hogy az egyéb ülő tevékenységeket is sokkal jobb egy ilyen székben végezni. A BestMarkt lehetőséget biztosít arra, hogy mindenki megtalálja a számára legkedvezőbb megoldást, mindezt elérhető, olcsó áron.

Az oldalon különböző típusú székek közül választhatunk. Az egyik fő szempont, amit érdemes megnézni, az a szék anyaga. A BestMarkt a bőr székeket javasolja, hiszen ezek a legstrapabíróbb darabok. Bőr székek közül is biztosít olcsóbb és drágább darabot is a vásárlóknak. A bőr több fajtája közül is lehet választani, így tényleg minden igényt kielégítenek.

Az anyagon kívül fontos még az ülőszélesség, az ülés mélysége, a háttámla magassága és dőlésszöge, a lábtámasz és a kartámla jelenléte a széknél, ami garantálja az abszolút kényelmet. A Gamer szék vásárlás – BestMarkt menüpont alatt különböző kiegészítők is vásárolhatóak. Ilyen például a nyak, -vagy fejpárna,amelyek az egészséges tartást biztosítják, megelőzve a fájdalmakat. A deréktámasz pedig azt a célt szolgálja, hogy elkerülhető legyen a derék és hátfájdalom.

A legpozitívabbnak azt találtuk a BestMarkton, hogy az árskála tényleg nagyon széles. Már olcsón is nagyon jó minőségű székek érhetőek el, de egy kisebb anyagi ráfordítással, már nagyon komoly darabokat tudunk venni.

Az oldal igazán nagy különlegessége, hogy megismerhetjük az ott dolgozókat, hiszen mindenkiről van feltöltve kép, és ott van a neve. Azt gondolom, hogy ez sokkal személyesebbé teszi a vásárlást, ami az online felületen történik.

Igazán megnyugtató, hogy a BestMarkt saját szervizt működtet, így ha esetleg bármely termék meghibásodik, amit ott vásároltam, vagy esetleg hibásan, vagy hiányosan érkezett meg hozzám és még persze él a garanciám, akkor azt a saját szervizükben ők pótolják, javítják.

Azok számára, akik esetleg nem tudnak nagyobb összeget fordítani egy termékre, azoknak lehetőségük van cofidis hitelt kötniük.

Az online webshop mellett személyesen is tudunk vásárolni, hiszen Budapesten, a Ferenc tér 5. száma alatt lehetőségünk van hagyományos módon is érdeklődni, a rendeléseinket átvenni. Az üzlet hétfőtől péntekig 8- 20- ig, szombaton és vasárnap pedig 9- 16- ig várja a vásárlókat.

Nagy nehezen, ami választásunk is megszületett. Na nem azért volt nehéz, mert nem találtunk volna megfelelőt, hanem éppen azért, mert nehéz volt választani. De egyébként az oldal ebben is segítségünkre volt, mert nagyon pontos leírást adnak, ahhoz, hogy mi alapján válasszunk széket. Végül a választás egy Iris GCH205 Gamer székre esett, amit fekete- sárga színben rendeltünk meg. Dőlésszöge 90 fokig állítható, fix könyöktámasza van, az ára pedig nincs 40.000 forint.

A rajz önmagában is nagyon szórakoztató, de a BestMarkt gamer székével már attól sem kell tartani, hogy mire elkészül a remekmű, addigra a hátunk, a derekunk, és a nyakunk is fáj. Sokkal élvezetesebbé vált vele minden ülőtevékenység, így érdemes lehet beszerezni irodákba, gyerekeknek tanuláshoz, vagy bármilyen ülőtevékenységhez.