Mikor máskor, ha nem a garancia lejárása után pár héttel ejtem le az LG G5-ös telefonomat. Mondhatom rettenetesen haragos voltam, hiszen azért egy ilyen LG kijelzőjének a cseréje nem éppen egy olcsó mulatság. De hát ez volt. Szerencsére nem ment annyira tönkre, hogy ne tudtam volna vele telefonálni, így nem szaladtam vele rögtön a szervizbe. Arról nem is beszélve, hogy szerencsére, de nem vagyok túl jártas a témában így nem is tudtam, hogy hova is lenne érdemes vinni.

Pár nap után éppen keresgéltem az interneten, mert közeledett édesanyám születésnapja, akinek az volt az egyik kívánsága, hogy szeretett volna elmenni egy jobb agyféltekés rajz tanfolyamra. ÉN pedig úgy gondoltam, hogy ha találok valahol valami jót, akkor mindenképp befizetem. Szegény elég sokszor magányos, mióta édesapám nem él. És bár rendszeresen látogatjuk, meg a barátai is, azért a nap nagy részében, amikor nem dolgozik, akkor egyedül van Ezért gondoltam, hogy jó lesz neki ez az idei születésnapjára.

Sokat keresgéltem, és találtam pár nagyon jól hangzó ajánlatot volt, ami köztük árban is, nagyon kedvező volt. Így kiválasztottam a legmegfelelőbbet és megvásároltam. De soha sem gondoltam volta, hogy ott, ahol a rajztanfolyamot keresem, fogok találni más érdekességet is, ami pedig nekem jöhet jól. Ugyanis rátaláltam egy remek web oldalra, ami telefon kijelzők cseréjével és javításával foglalkozott. Miután megvettem az ajándékot, az első kattintással már mentem is vissza, hogy egy kicsit tájékozódjak is arról, hogy milyen árba kerülne nekem, hogy az LG kijelzőjét kicseréltessem. Hát elkerekedett a szemem, amikor megláttam, hogy miről is van szó. Ezért aztán fogtam magam és rákerestem más ilyen jellegű szervizekre, hogy legyen legalább egy kis összehasonlítási alapom, az árakkal kapcsolatban. Bármennyire is szerettem volna, csak romlott a helyzet. Egyre borosabb árakat dobott ki a kereső én pedig leesett állal ott ültem és azon gondolkoztam, hogy megéri-e nekem egyáltalán az, hogy kicseréltessem a kijelzőt, vagy akkor inkább adjam el és a befolyó pénzből és meg egy kevés ráfordításból vegyek egy újat.

De sajnos kiderült, hogy ilyen típusú kijelző töréssel, csak nagyon áron alul tudnám tovább adni, és jóval többet kéne extrán beletennem, hogy egy új telefont tudjak venni, ami ugyebár egyel jobb szériás már. Mert nyilván ebben gondolkoztam, ennek volt értelme. Aztán amikor minden ötletemet elvetettem, mégis visszatértem ehhez az első oldalhoz, hogy újra megnézzem, hogy mennyiért is lehetne itt cseréltetni. Második látásra a sok drága ár után, már mindjárt szimpatikusabbnak tűnt az, amit ők kínáltak. Beszéltem pár kicsit jobban szakértő barátommal, hogy mit javasolnak és azt mondták, hogy ez a legjobb, amit tehetek és bátran vágjak bele a dologba. Ezért oda is telefonáltam, majd bevittem nekik a készülékemet és rájuk bíztam. Pár munkanap után kaptam is az értesítést, hogy elkészült a telefonom, mehetek érte. Kifizettem az összeget és hazahoztam. Várakozásaimat felül múlta, hiszen ennek most már egy éve lassan és kitűnően működik, így örülök, hogy végül emellett döntöttem.

Ami pedig a rajztanfolyamot és édesanyámat illeti, borzasztóan örült neki. Mondta, hogy szó szerint egy nagy kívánsága teljesült és alig várta, hogy elkezdhesse. Hála a modern technikának, minden rajzáról és képéről tudott küldeni nekünk egy fotót üzentben, így végig soron követhettük a munkáit és bizony mondom, határozottan látható volt, a fejlődés. Nagyon büszke voltam rá és már ki is találtam, hogy az idei születésnapjára mit fog kapni. De nem lövöm le előre a poént, ki tudja, nehogy elolvassa itt véletlen.