Úgy tűnik, hogy a kislányom is örökölte a rajztehetséget. Legalább olyan megszállottja enne a művészi ágnak, mint amilyen én voltam az ő korában. A szobájának a falát is ő maga dekorálta ki. Egyszer odajött hozzám a két nagy kék szemével és megkért arra, hogy engedjem meg, hogy átfesse a szobáját. Persze, hogy megengedtem, tudom, hogy milyen sokat jelent ez neki. Annyira boldog volt miközben ezen, dolgozott, és számomra olyan jó volt ezt nézni. Több helyen is olvastam, hogy azok, akiknek a jobb agyféltekéje a domináns, azok jobbak a művészetekben, ebből következően a rajzolásban is.

Láttam a lányomon, hogy a rajz egyre inkább kezd hivatássá válni a számára. Már nem csak egy hobby, mint, ami a legelején volt. Hallottam, hogy a hozzánk közeli nagyobb városban most rajzversenyt hirdettek meg. Úgy gondoltam, hogy ez egy remek lehetőség lenne a lányom számára, hogy megmutassa, mit tud, valamint, hogy ő maga is meggyőződjön arról, hogy mekkora tehetség. Neki is tetszett ez az ötlet, így benevezett.

akciós nyári gumikÉpp készültünk indulni a versenyre, amikor észrevettem, hogy teljesen le van eresztve a két hátsó kerekem. Nagyon megijedtem. Nem akartam csalódást okozni a lányomnak azzal, hogy nem vehet részt a versenyen, főleg, hogy pont én voltam az, aki rábeszélte erre az egészre. Szerencsére a férjem pont akkor ért haza, és így ő el tudta vinni. Amíg ők odavoltak én meg is rendeltem az új nyári gumikat.

Még tavasszal pont a férjem volt abban a helyzetben, hogy elkoptak a régi gumijaji, ezért újakat kellett beszereznie. Akkor még nem tudtuk, hogy honnan vásároljunk, de aztán egy jó tanács hatására kipróbáltuk a Gumidiszkontot. Erről az oldalról nagyon egyszerűen meg lehet rendelni a jó árban levő autógumikat. Mivel akkor ez nagyon bevált, így nem volt kérdés, hogy ismét innen fogok vásárolni.

Akkor pont szerencsénk volt, mivel akciósak voltak a termékek. Azt azonban nem gondoltam volna, hogy, most is akciós nyári gumikkal fogok találkozni. Most is nagyjából fél áron kapható minden termék. Kevés ilyen cég van, amelyik elmondhatja magáról, hogy megteheti ezt a hosszú időn át tartó akcióhullámot.

Már tudtam, hogy a keresőben hogyan lehet gyorsan keresni. Tudtam, hogy mi mit jelent, hiszen még a tavasszal mindennek utána olvastam ugyanezen az oldalon. Az általános információk menüpontban minden hasznos információ megtalálható arra vonatkozóan, amit érdemes tudni vásárlás esetén. Többek között azt is leírják, hogy a kiszállítás 1-2 munkanapon belül megtörténik, konkrétabban, hogy mitől függ az, hogy egy vagy két napon belül. Nem mástól, mint attól, hogy mikor küldi el a vásárló a megrendelést. Mivel már délután van, és hétvége, így nagyjából keddre várom az új gumikat, addig is előveszem a biciklimet. Amúgy is rég használtam már, és kell az a kis mozgás. Most, hogy jó idő van még jól is fog esni.

Mennyi mindent megkönnyít, és mennyi minden gyorsabban megy, ha az ember már tudja, hogy mit honnan érdemes beszerezni. Ezért is szeretem az ilyeneket leírni, mivel remélem, hogy ezzel is segítek valakinek megkönnyíteni a dolgát a keresés területén.

A kislányom pedig nagyon ügyes volt a versenyen. Sikeresen meg is nyerte az első díjat. Nagyon boldog volt, és megköszönte, hogy rábeszéltem erre. Én is nagyon büszke vagyok rá. Továbbra is igyekszem majd egyengetni az útját, nehogy elpazarolja a tehetségét.