Egy családi összejövetel alkalmával mesélte édesanyám azt a történetet, hogy gyermekként mindig, mindenhová, mindennel rajzoltam. Nem győztek elégszer elkergetni a faltól, hogy a ne mázoljam össze a falat, ami nem régen esett át egy tisztasági festésen. Aztán rájöttek, ha mosható falfestéket használnak, az jobban megéri nekik hosszútávon, egy ilyen kölyök mellett. Csodálkozom is hová tűnt ez a vágy a rajzolás után. Lehetséges a gimnáziumi évek lehetnek a ludasok, amikor bejött az élet. Nem volt más gondolatom, csak a szórakozás meg a csajok. Lányok terén nem voltam igazán népszerű, ezért a pénteki szórakozást követően, a hétvégét nem az elcsábított lánnyal töltöttem, hanem a könyvek fölött, hogy minél jobb érdemjegyeket szerezzek. Így szerencsére elég egyenes utam volt egy jó egyetemre onnan pedig egy jó munkára. Igazából máig nem tudom mit csinálok pontosan. Egy multinál aktákat rendezgetek és ezért jól meg is fizetnek, így nincs más dolgom csak agyalni azon, mire költöm el a jövedelmem.

Szeretem szórni a pénzt, ha megkívánok valamit, megveszem, hiszen mi értelme földi létünknek, ha nem élvezzük ki. Ezért vettem nem is olyan régen egy kiváló pezsgőfürdőt a kertembe. Úgy jutottam erre a cselekedetre, hogy megálmodtam ezt. Mielőtt álom jött volna a szememre épp valami jobb agyféltekés rajzolós műsort néztem, miután elaludtam, azt álmodtam, hogy rajzolok! Nem is akármit rajzoltam, mégpedig jacuzzikat. Másnap mikor magamhoz tértem, emlékeztem az álomképre és ezt egy jelnek vettem, hogy igazán erre van szükségem! Nem haboztam bele is vágtam, hamar a kertembe került egy elég jóféle szerkezet. Beszerelés után közölték, hogy érdemes karbantartót szerezni hozzá, mert egy szaki ért hozzá, időt és energiát spórol meg nekem és elég kellemetlen dolgokat kaphat el az ember, ha nem a legtisztább vízbe áztatja piciny testét. Természetesen félvállról vettem ezt az információt, és figyelmen kívül hagytam a jacuzzi karbantartását… Nem telt sok időbe, amíg az első bőrfertőzésemet összeszedtem. Ez az eset meggyőzött arról, hogy egy jó jacuzzi szervizest felkeressek.

Hamar találtam is egy jó szolgáltatást és összevetve ennek tetszett legjobban az árérték aránya. Az egész országban dolgoznak és nincs kilométer díj se, szóval csak a munkát kell kifizetnem. Nem is tudtam, hogy ennyi mindenre kell figyelni egy pezsgőfürdőnél. Szűrők, meg a csöveket kell ellenőrizni és tisztítani, természetesen előtte leereszteni a vizet. Majd vegyszeresen kitisztítani, leellenőrizni az elektronikát benne, majd újra feltölteni. Aztán még van télisítése is. Még szerencse, hogy foglalkoznak ezzel emberek, mert különben nagy pénz kidobás lett volna részemről, mert én biztosan nem foglakoznék vele az tuti.

Aki már vásárol magának egy ilyet, biztos vagyok benne, hogy nem azért teszi, mert bütykölgetni akarja, vagy foglalkozni vele, hanem csak élvezni, amit ez a luxuscikk nyújt! Egy agyondolgozott nap után, amikor beáll az ember dereka, háta, sajog a lába, majd szét megy a feje, nincs felemelőbb érzés mikor bemegy a forró vízbe lazulni a pezsgésben! Becsukja a szemét és a már oda készített legkedveltebb italát fogyasztja.

Nekem is így telnek az estéim mióta meg van a jacuzzim! A nap végét mindig egy kiadós fürdéssel zárom. Valami jóféle rumot és nachos tálat készítek magamnak és persze a laptopom, hogy írhassak a blogomra. Teljesen kicseréltek mióta használom, lassan már képbe leszek abban, hogy miért is kapom a fizetésem!

Fantasztikus egy találmány és az, hogy van, aki karbantartja, minden pénzt megér!