Sosem tudtam rajzolni. Ez mindig is nagy fájdalmam volt. Szerintem az élet szép dolgait, annyival könnyebb egy rajzban megfogni, mint szavakkal. A szavak szinte sosem tudnak olyan egyértelműen összefoglalni egy érzést, mint az ecsetvonások. Az írásaimban ezért mindig arra törekedtem, hogy a lehető leginkább képi legyek. Mintha én is rajzolnék vagy festenék. Ez sajnos nem mindig sikerült és ritkán éreztem azt, hogy felértem a másik művészeti ágakhoz.

Ezért is iratkoztam be egy jobb agyféltekés rajzolás kurzusra. Ennek keretén belül új technikákat tanulhattam arra, hogy miként tudnék én is könnyedén és természetesen rajzolni. Akármilyen meglepő, de működött a kurzus és, bár nem lettem tőle a következő Van Gogh, sokkal nagyobb önbizalmam lett a rajzolásban. Ennek köszönhetően már másképp is ki tudtam fejezni magamat, nem csak szavakkal.

Számítógépen is megtanultam rajzolni és annyira tetszett néhány alkotásom, hogy ki akartam nyomtatni őket. Sosem voltak saját rajzaim díszként a falamon. Ez a törekvésem azonban megszakadt, mikor kiderült, hogy a nyomtatóm tonerje tönkrement. Igazi tragédia volt ez, de szerencsére nem olyan, amit ne lehetett volna hamar orvosolni. Főleg, mert megtaláltam a nyomtatoalkatresz.hu nevű oldalt. Itt hatalmas választékot találhatunk mindenből, ami nyomtatókkal kapcsolatos.

Tetszett, hogy a nyomtatoalkatresz.hu ennyire átfogó, mert korábban rengeteg problémám volt abból, hogy honnan szerezzem meg a cserealkatrészeket a nyomtatómhoz. Próbálkoztam különböző boltokban, de ott sokszor nem voltak meg azok a darabok, amik pont az én készülékemhez kellettek volna. A nyomtatoalkatresz.hu ezért is ilyen különleges, mert itt úgy tudhatjuk meg azt, hogy van-e alkatrész a nyomtatónkhoz, hogy nem kell fél órákat keresgélnünk a boltban, vagy sorban állnunk. Általában ez az utóbbi két tényező szokott teljesen letörni a vásárlással kapcsolatban.

nyomtatoalkatresz.hu

Ahhoz, hogy a nyomtatoalkatresz.hu oldalán megtaláljuk, például a tonert, amit keresünk, először rá kell kattintanunk a hozzátartozó menühöz. Ezt az oldal tetején tudjuk elérni. Kékkel van kiemelve, úgyhogy nehéz eltéveszteni. Ha megtaláljuk a toner feliratot, akkor csak egy kattintást és máris az ehhez tartozó oldalon találjuk magunkat. Itt különböző nyomtató márkák közül választhatunk. Meglepődtem, hogy ilyen sokféle márkához biztosítanak tonereket. A boltokban általában csak a három legfontosabb nyomtatómárkához szoktam találni alkatrészeket. Itt azonban még az én, kicsit ismeretlenebb márkámhoz is tudtam rendelni új dolgokat.

Érdemes tudnunk még azt is, hogy a nyomtatónknak pontosan milyen a fajtája. Ez nemcsak a toner, hanem a tintapatron vásárláshoz is elengedhetetlen. Ezzel megy a nyomtatoalkatresz.hu oldal biztosra abban, hogy a készülékünkkel kompatibilis alkatrészt válasszunk. Ez engem nagyon megnyugtatott, mivel így elkerülhetőek a végső csalódások, mikor megérkezik a postán a rendelésünk.

Ha bármi problémánk, vagy panaszunk lenne, akkor könnyedén fel tudjuk őket hívni. Bizony, a nyomtatoalkatresz.hu oldalra nem jellemző az az idegesítő dolog, hogy a telefonszámuk el van rejtve egy külön menü mögött. Egyszerűen csak az oldal fejlécére kell pillantanunk és máris megvan a szám, amin elérhetjük őket.

A rendelés pedig nagyon egyszerű. Nem csak azért, mert maga a folyamat nem igényel különösebb számítógépes ismeretet. Hanem, mert a szállítási módoknál nem kell izgulni, hogy melyik a legjobb és a legolcsóbb számunkra, mivel a kiszállítás ingyenes. Én el sem hittem ezt, mikor először olvastam. De most már ez az egyik fő indokom arra, hogy innen rendeljek nyomtatóalkatrészeket.